Koneurakointi Hartikka on purkutöiden ammattilainen Oulun seudulla

Purkutyöllä tarkoitetaan yhden tai useamman rakennuksen purkamista hallitusti ja suunnitellusti. Tärkeä osa työtä on myös siisteys, jolla taataan projektin jatkuminen kitkattomasti. Purkaminen tehdään erilaisten työkoneiden avulla. Koneet valitaan kohteen mukaan, ja työ voidaan tehdä niin sisällä kuin ulkonakin. Purkaminen on harvoin kiinni säästä, ja töitä voidaan tehdä vuoden ympäri. Kohteina voivat olla esimerkiksi sisäilmaongelmaiset talot, vanhemmat rakennukset, joissa on käytetty asbestia tai käyttöikänsä loppuun tullut heikkokuntoinen kiinteistö. Asbestityöt teemme yhteistyössä vakituisen kumppanimme kanssa, jolloin pystymme varmistamaan laadukkaan työnjäljen. Tarjoamme palveluitamme Oulun seudulla.


Suoritamme kaikki purkutyöt suljetulla työmaalla, jonne ulkopuolisilla ei ole pääsyä. Työmaalla on aina vastaava mestari, joka varmistaa työn turvallisuuden ja vastaa aikataulujen pitämisestä. Työmaa suljetaan aidoilla, ja lähialueen asukkaita tiedotetaan mahdollisista melu- ja tärinähaitoista. Huomioimme aina ympäristön ja pyrimme pitämään työstä aiheutuvat haitat vähäisinä.

Ota yhteyttä

Jälkikäsittely

Nykyaikaisten työmenetelmien avulla myös purkujätteen kierrättäminen onnistuu lähes täysin. Lajittelemme jätettä koko purkutyön ajan ja pyrimme mahdollisimman vähäiseen kaatopaikkajätteeseen. 


Eristevillan kierrätämme uusiokäyttöön halleihin ja varastoihin. Betonit toimitetaan puolestaan maanrakennustöiden materiaaleiksi, ja puu murskataan hakkeeksi. Kierrätykseen kelpaamaton materiaali toimitetaan kaatopaikalle, ja ongelmajäte käsitellään asianmukaisesti. 


Toimitamme aina asiakkaalle lakisääteiset siirtoasiakirjat tavaran asianmukaisesta kuljetuksesta. Vuosien aikana kerryttämällämme kokemuksella Koneurakointi Hartikka tekee purkutyön aina ympäristöystävällisesti.

Asiakas on ykkönen

Koneurakointi Hartikalle asiakas on aina tärkein. Tyytyväinen asiakas on meille paras palaute. Urakoimme tehokkaasti ja toimitamme asiakkaalle siistin työmaan. Kannamme vastuumme projektista aina suunnittelusta loppusiivoukseen asti. 


Tarjoamme kokonaisedullista palvelua kilpailukykyisellä hinnalla. Palvelualueemme kattaa Oulun sekä lähialueet. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot